torsdag 11. juni 2009

Kjærlighetspocket - Gyldendals beste kjærlighetsromaner for ungdom

Jeg har en Tween (beTWEEN - TEENager, jenter i alderen 9-14år, alderen mellom barn og tenåring) i huset som sluker bøker. Problemet har lenge vært at bøker som har vært passende med tanke på leseferdighet har vært for voksne i innhold. Men nå har hun nettopp lest "Evighetens kyss" av Stephenie Meyer og har med den boken oppdaget kjærlighetsromanen, hun har drømt seg helt bort, rødmet litt innemellom og fortalt sin mor om suget man får i magen når man leser om forelskelsen.

I jakt på passende romantiske bøker til henne kom jeg over Gyldendals "Kjærlighetspocket", de beste kjærlighetsromanene for ungdom i billige utgaver. Det er et godt utvalg bøker fra Knut Hamsun til Stephenie Meyer, de har altså plukket kvalitet og ikke bare tenkt kvantitet.


Da jeg hjemme fortalte om denne bokserien var det ei jente som fikk hjerter i øynene og som utbrøt at disse bøkene ønsker hun seg. Det blir nok kjøpt inn bøker fra denne serien snart og det er nok en mulighet for at også mor kan lese de og drømme seg litt bort.



Utgivelser i serien:

Bredow, Katharina von: "Sinnsykt forelsket"
Bredow, Katharina von: "Søskenkjærlighet"
Hamsun, Knut: "Victoria"
Henmo, Sverre: "Sammen er vi én og én"
Kadefors, Sara: "Sandor slash Ida"
Lunde, Stein Erik: "Gjennom ild og vann"
Meyer, Stephenie: "Evighetens kyss"
Scheen, Kjersti: "Ønskestjerne"
Svingen, Arne og Uri, Helene: "Sommeren vi kledde oss nakne"
Toeckey, Jones: "Skindeep"

2 kommentarer:

  1. Vel verdt å merke seg! Jeg elsker bøker sjøl, og er veldig gla i å gi bort bøker i gave :o) Ser du har lagt deg til som følger hos meg, så koselig da! Og bloggen din var også koselig, så jeg følger gjerne deg også! Ha en flott dag, hilsen Elin

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig tilbakemelding! Ja bøker går det mye av hjemme hos oss. Ikke så ofte vi kjøper nye bøker da det er så mange bra og fine bøker å finne i bruktbutikker, antikvariat og loppemarked men denne serien kommer vi nok til å kjøpe.

    SvarSlett