fredag 26. juni 2009

King of Pop - Hvil i fred Michael Jackson

Michael Jackson var mitt første Idol og plata "Bad" var platen som gjorde meg til MJ-fan. Jeg samlet alt av MJ-effekter jeg kom over. Jeg hadde en venninne som var fan av Beatles og Tanita Tikaram og vi byttet utklippsbilder fra blader og aviser. Min lidenskap for MJ dabbet av etterhvert og jeg ble stor fan av andre artister (Bon Jovi og Dumdum Boys bl.a.) men musikken fra hans storhetstid vil alltid bety mye for meg.


Michael Jackson, en stor stjerne, usedvanlig dyktig musiker og artist som har skrevet mange kapitler musikkhistorie. Han er i dag erklært død, 50år gammel. Han vil forhåpentligvis bli husket for sin fantastiske artistkarriere og ikke for sitt tragiske liv. Måtte han få hvile i fred.

mandag 22. juni 2009

Gratisbutikken i Trondheim

Svartlamon finner man butikken hvor alt er gratis. Det vil si at man kan ta med seg hva man vil uten å betale noe for det. Tanken bak er ikke veldedighet (slik mange tror) men gjenbruk. Hvorfor kaste fullt brukbare ting? Hvorfor betale for noe andre ikke trenger? Har man noe man ikke trenger kan man levere dette i butikkens åpningstid. Har man store gjenstander å gi bort bør man ta kontakt først da de har svært begrenset med plass.


Selv stikker jeg innom gratisbutikken en gang i blant. Jeg syns konseptet er genialt! Jeg handler ellers en del på Fretex, bruktbutikker og antikvariat men på Fretex syns jeg ofte det er for dyrt. Utenfor gratisbutikken er det ofte kø i det de åpner. Jeg venter derfor til de har hatt åpnet en stund før jeg stikker innom og da er gjerne de "beste" varene tatt. Jeg ender derfor oftest opp ved bokhylla der jeg kan finne mange godbiter. Noen bøker tar jeg for å lese selv, andre for å gi videre til andre gjennom bookcrossing.


Dagens "fangst" fra gratisbutikken.

Adresse: Strandveien 27A
Åpningstid: Mandager kl. 14.00-17.00



Lenker: