torsdag 6. august 2009

LUSH - like deilig som det høres ut!


Norges første LUSH-butikk har åpnet i Trondheim og det er jeg glad for! Jeg var innom butikken tidligere denne uken og det var en svært positiv opplevelse. Det første som slår mot deg er duftene, hele butikken lukter fantastisk av bær, frukt, blomster og krydder. Personalet var utrolig hyggelige og hjelpsomme men det mest imponerende i denne butikken er produktene.




Jeg skulle gjerne ha kjøpt hele butikken men valget denne gangen falt på et par shampoo-barer og dusjgele. Shampooen skummet godt, duftet fantastisk uten at man lukter som et parfymeri etter vask, kjæresten min syns håret mitt kun luktet rent etter bruk. En slik bar tilsvarer 3 flasker shampoo (!) og man sparer miljøet for mye unødvendig emballasje. Jeg valgte å ta med en fin boks (se bildet) til min shampoo-bar men dette er en engangs-investering da man bruker den om og om igjen.


Miljøprofilen til denne butikken er viktig. Selve produktene er håndlagde og så langt det lar seg gjøre er de laget av naturlige og økologiske ingredienser. Parabener og konserveringsmidler prøver de å unngå og de opplyser hva hvert produkt inneholder. Mange av produktene har fast form noe som gjør at man slipper unødvendig emballasje og produktet blir mer konsentrert. Og skulle man ha behov for emballasje til noen produkter så kan disse brukes om og om igjen.

Jeg har helt klart fått meg en ny favoritt-butikk og kommer til å bruke produkter herifra for både mit eget og miljøet sitt beste.

Bildene er hentet fra LUSH Norge sin egen hjemmeside: www.lushnorge.no/

LUSH Norge sin blogg finner dere her: http://lushnorge.blogspot.com/