onsdag 10. juni 2009

Å smi mens jernet enda gløder - Fortellingen om Alexander Rybak

At det er mange som utnytter vårens Rybak-hysteri kommer vel ikke akkurat som noen bombe. Gutten har uten tvil sjarmert mange og han har "det lille ekstra" eller X-faktoren om du vil. Selv om han helt klart har gjort det bra og har mange fans så blir jeg litt oppgitt når jeg ser at Kagge forlag nå kommer med "Fortellingen om Alexander Rybak" der målgruppen for boken er de i alderen 8-12år. Her er det så tydelig at målet er å presse mest mulig penger ut av det som blir markedsført som en askeladden-historie. Dette blir nok ikke en viktig bok som vil huskes lenge men det er sikkert nok jenter som vil bruke sine sårt opptjente sparepenger til å kjøpe den.



Fra forlaget: "Han ble ertet på skolen fordi han var annerledes. Mens de andre barna sparket fotball og lekte, øvde Alexander Rybak på fele mange timer daglig. Før han slo gjennom, prøvde han seg i Idol og vant senere Kjempesjansen. Så reiste han land og strand rundt og spilte for kost og losji - som en ekte Askeladd. Før han vant Melodi Grand Prix, og verden ligger for hans føtter."

Tror ikke jeg er den eneste som har fått overdose Rybak i det siste. Ikke noe vondt sagt om han, det er nok media sin skyld at mange med meg nå har fått nok av han for ei stund.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar